Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Λουτρό αίματος στο World of Warcraft, χάκερ σκότωσαν όλους τους χαρακτήρες


Χάκερ που κατάφεραν να εισβάλουν στον εικονικό κόσμο του World of Warcraft δολοφόνησαν όλους τους χαρακτήρες σε ορισμένες μεγάλες πόλεις του παιχνιδιού, από τους ίδιους τους παίκτες μέχρι τους χαρακτήρες που παράγει το ίδιο το παιχνίδι.

Σε εικόνες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, οι σκελετοί σχηματίζουν ολόκληρα βουνά στους δρόμους.


Η εταιρεία Blizzard Activision που αναπτύσσει το World of Warcraft επιβεβαίωσε το πρωτοφανές μακελειό και υποσχέθηκε ότι πήρε μέτρα για να αποτρέψει την επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.


«Ορισμένα βασίλεια [του παιχνιδιού] επηρεάστηκαν από παρέμβαση εντός του παιχνιδιού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των χαρακτήρων των παικτών, καθώς και χαρακτήρων που δεν ανήκουν στους παίκτες, σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες πόλεις [του παιχνιδιού]» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας με την ονομασία «Nethaera».


Πρόσθεσε ότι το κενό ασφάλειας που αξιοποίησαν οι χάκερ «έχουν ήδη διορθωθεί, οπότε το περιστατικό δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί».


Περισσότεροι από δέκα εκατομμύρια χρήστες, από τους οποίοι οι μισοί εκτιμάται ότι βρίσκονται στην Κίνα, είναι συνδρομητές στο δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι.


Παραμένει ακόμα ασαφές πώς η Blizzard Activision θα τους αποζημιώσει μετά την εκτέλεση των χαρακτήρων τους.

2 σχόλια:

 1. UltimateWoWGuide has produced the NUMBER 1 in-game guide for the gold hungry World of Warcraft players that only want to reach the highest level and make lots of gold.

  Unlike PDF methods our unique guide works inside the game, to constantly tell the player what to do, step-by-step.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Considering getting rich in World of Warcraft?

  You should Install the DYNASTY: TYCOON GOLD ADDON.

  It will automatically suggest the most profitable gold making methods inside the game, in real-time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή