Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΟΝ Free 2 Play





Τι είναι το Aion;

To ΑΙΟΝ: The Tower of Eternity είναι ένας πολυαναμενός τίτλος online παιχνιδιού φαντασίας απο την NCSoft. Το παιχνίδι βρίσκεται σε τελική έκδοση εδώ και καιρό στη κίνα και στην κορέα, ενω στην ευρώπη απο 25 σεπτεμβρίου του 2009.
Ισος είναι το καλύτερο mmorpg απο πλευρας γραφικών και gameplay που φέρει μια επανάσταση στο είδος του.
Ο Κόσμος του Aion:

Στο AION οι παίκτες καλούντε να διαλέξουν μεταξύ δύο φατριών σε πόλεμο. Τους Elyos ή τους Asmodians. Κάποτε ο κόσμος τους ήταν ένα, αφού ενώνονταν απο τον πύργο της αιωνιότητας. Τότε συνέβει μια μεγάλη καταστροφή που κατέστρεψε το πύργο και χώρισε το κόσμο σε δύο μισά και ξύπνησε τους Balaur, μια φυλή που είχε εξοριστεί στην Άβυσσο.
Οι Balaur αναζητούν πλέον εκδίκηση και στους 2 αυτούς νέους κόσμους, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά σε μια επική κόντρα.
Η μάχη των τριών αυτών φυλών γίνεται για τον Αιθέρα, μια ουσία που είναι απαραίτητη για το πέταγμα, και βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες μόνο στην Άβυσσο. Η πορεία που θα πάρεις, οι αποφάσεις σου και ο τρόπος παιξίματός σου θα αποφασίσουν για τη τύχη του κόσμου του AION.


Πληροφορίες για το storyline του:




Ήταν ένας πλανήτης με όνομα Atreia , εκεί υπήρχαν οι άνθρωποι ζούσαν ειρηνικά και είχαν ένα Θεό τους , το Aion ένας τεράστιος πύργος ακριβώς στο κέντρο του πλανήτη.Το Aion όμως δημιούργησε κάποια πλάσματα με όνομα Drakan που ήταν πολύ δυνάτα , τα δημιούργησε ώστε να μην κάνουν εξέγερση οι ανθρώποι και καταστραφεί η ισορροπία που υπήρχε. Αλλά οι Drakan χρησιμοποίησαν την δύναμη που είχαν και άρχισαν να λεηλατούν τον πλανήτη καθώς το Aion δεν είχε άμεση δύναμη για να τα σταματήσει και οι άνθρωποι ήταν αδύναμοι.








Τότε το Aion διάλεξε μερικούς τους ευλόγησε με την δύναμη του και έγιναν Daeva , αθάνατοι πολεμιστές με φτερά.Εκείνη την εποχή οι Drakan μεταμορφώθηκαν σε Balaur. Για χρόνια πολεμούσαν μεταξύ τους και στην τελευταία μάχη του γινόταν έξω από τον Πύργο της Αιωνιότητας (Aion) ο πύργος καταστράφηκε με αποτέλεσμα ο πλανήτης να χωρίστει σε 2 κομμάτια , βόρεια και νότια. Οι άνθρωποι που ήταν στο πάνω κομμάτι την ώρα της καταστροφής του πλανήτη ονομάστηκαν Asmodians και ο ήλιος δεν ακουμπά εκεί ποτέ με αποτέλεσμα αφού δεν υπάρχει φωτισμός το δέρμα τους να μαύρισε και τα μάτιας τους να βγάζουν λάμψη όπως και επίσης οι συνθήκες επιβίωσης να είναι δύσκολες.



Αυτοί που ήταν στο κάτω κομμάτι του πλανήτη ονομάστηκαν Elyos , στο κάτω μέρος του πλανήτη υπήρχε άπλετος ήλιος η βλάστηση ήταν μεγάλη και οι ανθρωποί εκεί πέρα δεν αλλάξαν σωματικά. Φυσικά και υπάρχει συνέχεια στην ιστορία αλλά καλύτερα να την δείτε μέσα στο παιχνίδι !

Ωραία ωραία , από clan siege και classes πως πάει , μερικές πληροφορίες ;

Στο wow τις λέμε Guild στο L2 τις λέμε Clan στο Aion τις λέμε Legion. Όσο αφορά τα sieges φυσικά και έχει , αφού καταστράφηκε το Aion άφησε το κέντρο μία.. μάζα θα την έλεγα με όνομα Άβυσσος , εκεί πέρα χτίστηκαν 9 Κάστρα (Siel West/Siel East/Sulfur/Asteria/Miren/Kysis/Krotan/Roah/Divine) και κάθε μέρα έχει siege για να πάρει η φυλή σου τα κάστρα ! Η Legion που θα πάρει το κάστρο έχει πολλά προνόμια όπως βγάζουν πολλά λεφτά (Kinah) μπορούν να αγοράσουν σπάνια αντικίμενα και επίσης μπορούν να κάνουν το Instance που έχει κάθε κάστρο !

Τώρα για τα classes , υπάρχουν 8 Classes











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου