Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Need For Speed World Online




Όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το Need For Speed εδώ και κάποιο διάστημα το NFS έχει βγάλει free2play έκδοση πόση την γνώρισαν?









Η ποιότητα του παιχνιδιού είναι εξαιρετική, με πολύ καλά γραφικά και ήχο, ένας τίτλος που για εκείνους τους gamer οι οποίοι αγαπούν τα racing games θα μείνει εγκατεστημένος στο σύστημα τους για πολύ καιρό. Για να αντιληφθείτε ότι το παιχνίδι είναι καλό σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 9 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες! Ελάχιστες απαιτήσεις είναι Windows XP ή νεότερα και σύνδεση στο internet.
 για να το κατεβάσετε και από αριστερά επιλέξτε το DOWNLOAD THE GAME Θα φτιάξετε ένα λογαριασμό – όχι δεν θα σας εκνευρίσει, μέσα σε δευτερόλεπτα θα είναι έτοιμος – θα κατεβάσετε τον downloader, θα συνδεθείτε και τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα.

αφού λοιπόν σου κατεβάσει το game  σου κάνει όλα τα update θα συνδεθείς θα φτιάξεις τον πρώτο driver και θα παρεις το πρώτο σου car και θα ξεχυθείς στους δρόμους του World...

τριγυρνάς free και ψάχνεις το map που θα τρέξεις  έχει single player έχει multiplayer και prive
μπορείς να κανεις add φίλους να κάνετε γκρουπάκι και να μιλάτε μεταξύ σας χωρίς κάποιο πρόγραμμα p.x team speak απλά με το πάτημα του πλήκτρου <<T>> η με ρύθμιση χωρίς πλήκτρο απλά με τον ήχο και όλοι φίλοι στο γκρουπάκι θα σε ακούν



Publisher : Electronic Arts
Developer : Black Box
Genre : Racing / Online

System Requirements:

Processor : Intel Core 2 Duo E2140 at 1.6 GHz / AMD X2 4000 at 2.1 GHz
Video Card : 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 7800 GTX / ATI Radeon X700 Pro
Memory : 1 GB RAM
Hard Disk : 3 GB of free Hard Drive Space
Operating System : Microsoft Windows XP (SP2) / Windows Vista (SP2) / Windows 7
Sound Card : DirectX Compatible sound card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation Media : Digital Download / DVD-ROM


CLICK FOR DOWNLOAD HERE NOW

 

HELP SITE FOR PARTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου