Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεάν περιπέτεια: Free-to-Play AION - Linage 2


Η εποχή της μηνιαίας συνδρομής των διαδικτυακών παιχνιδιών φαίνεται πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος της. Το Lord of the Rings Online έκανε πριν από ένα χρόνο την αρχή, αφού μετατράπηκε σε Free-to-Play. Το παιχνίδι διατίθεται εντελώς δωρεάν, ενώ απαιτείται πληρωμή μόνο για την απόκτηση ιδιαίτερων αντικειμένων ή πλεονεκτημάτων χρόνου. Δύο ακόμη δημοφιλή διαδικτυακά παιχνίδια ρόλων ανακοίνωσαν την αλλαγή στον τρόπο διάθεσής τους: Πρόκειται για τα Aion και Lineage 2, παιχνίδια της κορεατικής εταιρίας NCsoft.


Το Lineage 2 προσφέρεται ως Free-to-Play, ενώ διατίθεται στην Ευρώπη από τη ρωσική εταιρία Innova. Μαζί με τη μετάβαση στη δωρεάν μορφή (και την πώληση εικονικών αντικειμένων), κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και μια τεράστια ενημέρωση για το High Fantasy MMO που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2003. Η επέκταση ονομάζεται «Goddess of Destruction» και φέρνει στο παιχνίδι οχτώ νέες κατηγορίες ηρώων, πολυάριθμα όπλα και σετ εξοπλισμού, τέρατα, αρχηγούς και σκηνικά.






Σαφώς δημοφιλέστερο από το Lineage 2 είναι το Aion. Το διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων σχετικά με τον κατεστραμμένο κόσμο Atreia με μεγαλοπρεπή σκηνικά αποτέλεσε κατά την εμφάνισή του το 2009 έναν από τους λίγους αξιόλογους ανταγωνιστές του πρωτοκλασάτου MMO World of Warcraft. Η εταιρία ανάπτυξης NCsoft δίνει πλέον τα ηνία στην ειδική στα διαδικτυακά παιχνίδια γερμανική εταιρία Gameforge, η οποία από το Φεβρουάριο του 2012 είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία Free-to-Play του Aion. Στο παιχνίδι δεν εχουν γινει πολλές αλλαγές. Ο μέσος φιλόδοξος τυχοδιώκτης μπορεί πλέον να περιπλανιέται δωρεάν στην πλούσια φύση των ηπείρων Elyos και Asmodian, και να σκοτώνει τέρατα. Αν σας αρέσει το πιο έντονο και σοβαρό παιχνίδι, μπορείτε να αγοράσετε ρουχισμό, κατοικίδια ή άλλα εφέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου