Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Λίγα λόγια για Dota 2


Πανικός με τη beta του DotA 2 στο Steam

Iδιαίτερα δημοφιλής αποδεικνύεται η beta του DotA 2 στο Steam. Όπως αναφέρει το PC Gamer, παρ’ ότι βρίσκεται ακόμα σε beta φάση, το DotA 2 έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα τόσο τα Counter-Strike 1.6 και Source, όσο και το The Elder Scrolls V: Skyrim, απασχολώντας παράλληλα περισσότερους παίκτες κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 24ώρου –εδώ θα δείτε περισσότερα! Ήδη το ενδιαφέρον του κοινού για το τη, ό,τι προτιμάτε) DotA 2 είναι τεράστιο και μένει να δούμε πόσο περισσότερο θα αυξηθεί όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει κι επίσημα!


Με υποστήριξη LAN και mods η DotA 2

Η Valve επιβεβαίωσε πως η DotA 2 θα υποστηρίζει τόσο παιχνίδι μέσω LAN όσο και mods παικτών. «Η DotA 2 θα έχει LAN mode. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν αλλά θα γίνει κι αυτό –για την ώρα έχουμε εστιάσει στο matchmaking. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για την κοινότητα το στοιχείο αυτό», είπε ο επικεφαλής της DotA 2, Erik Johnson στο JoinDOTA.com. Η Valve κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει την κοινότητα των φίλων της DotA και αυτό αποδεικνύεται και από τη στάση που θα τηρήσει στο θέμα των mods: «Έχουμε μακρά παράδοση όσον αφορά στην υποστήριξη των modders και της δουλειάς τους, παράδοση που θα συνεχιστεί και με τη DotA 2», ήταν τα λεγόμενα του Johnson που πάντως απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τη φήμη που θέλει το παιχνίδι να είναι free-to-play.





Dota2.Gr

To Dota2.gr είναι η μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη ιστοσελίδα gaming στην Ελλάδα σχετικά με το παιχνίδι Dota 2. Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2011, όταν και το παιχνίδι Dota 2 άρχιζε τα πρώτα βήματα της ανάπτυξής του. Έκτοτε, έχει γίνει ο πόλος συγκέντρωσης όλης της ελληνικής κοινότητας Dota, αφού παρέχει συνεχώς νέα, άρθρα & αποκλειστικές συνεντεύξεις, διοργανώνει πρωταθλήματα και διαγωνισμούς, αναμεταδίδει ζωντανά συναρπαστικά παιχνίδια Dota μεταξύ κορυφαίων ομάδων, ενώ δίνει την ευκαιρία σε όλα μέλη της κοινότητας να βελτιώσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες. Ξεκινήστε με μια περιήγηση στα τελευταία νέα και τα άρθρα της ιστοσελίδας και ρίξτε μια ματιά στις ομάδες που συμμετέχουν στις τρέχουσες διοργανώσεις. Επιπλέον, μπορείτε επισκεφθείτε το Forum του Dota2.gr για να αναζητήσετε ενδιαφέρον υλικό και να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό για να συμμετάσχετε σε όλες τις συζητήσεις. Επίσης, μπορείτε να βρείτε το Dota2.gr στο Facebook, Steam, στο Twitter και στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου